•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 24 Travanj 2020 12:52

POČETAK REALIZACIJE JOŠ JEDNOG SINTAGMINOG PROJEKTA

ruralni razvoj1

Danas je u prostorijama općine Okučani održan 1. koordinacijski sastanak kojim su službeno započeli radovi na rekonstrukciji i izgradnji sportske građevine u Okučanima. 
 
Riječ je o projektu „Rekonstrukcija i izgradnja sportske građevine u naselju Okučani“ na kojemu Sintagma sudjeluje od samoga početka. Stručni tim Sintagme razvio je projektnu ideju i projekt aplicirao na natječaj za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se financira iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj te uspješno proveo postupak javne nabave. 
 
Sastanku su osim predstavnika Općine, prisustvovali i predstavnik tvrtke SLU-KOM d.o.o. koja je izvođač radova na navedenoj građevini, predstavnik tvrtke MARS INŽENJERING d.o.o. koja će obavljati stručni nadzor nad radovima te predstavnica Sintagme.
 
Planirani rok izvođenja radova rekonstrukcije i izgradnje sportske građevine u Okučanima je 10 mjeseci, dok ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 4.736.488,75 kn.
 
Stručni tim Sintagme osim već uspješno provedenih aktivnosti na projektu, aktivno sudjeluje i u praćenju njegove daljnje provedbe.
 

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više