•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 12:09

Provedba projekata vrijednih preko dva milijuna kuna

projekti otpadUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade i na upravljanju i provedbi projekata Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Za navedeni Poziv SINTAGMA je izradila projektnu dokumentaciju za svoja tri klijenta koja su ocijenjena pozitivno, te su za njih odobrena sredstva.

Uz standardnu kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata, te uz spomenuta tri projekta poslove upravljanja i provedbe projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava za još jednog klijenta.

Navedeni projekti predstavljaju kampanju lokalnih samouprava s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe.
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više