•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 13 Lipanj 2019 09:21

SINTAGMA na team buildingu u Rovinju

sintagma na team buildinguTeam building je skup aktivnosti čiji je cilj stvaranje tima te osnaživanje i poboljšanje međuljudskih odnosa, odnosno skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti koje kao rezultat daju poboljšanje komunikacije, jačanje timskog duha, razvijanje osjećaja pripadnosti zajednici. U tom cilju tvrtka Sintagma organizirala je team building.

Sintagmin team building održan je protekli vikend u Rovinju. Kroz tri dana provedena u Rovinju i okolici Sintagmini djelatnici odlučili su se za edukaciju, rekreaciju, ali i zabavu. Kako je cijeli vikend vladala opuštena atmosfera, možemo reći da je cilj team buildinga uspješno izvršen!
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više