•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 21 Svi 2019 09:06

7,2 milijuna kuna za razvoj lokalne infrastrukture - još jedan uspješan projekt Sintagme

7.4.1Jučer je u Vodicama upriličeno potpisivanje ugovora o financiranju za tip operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

U prisustvu potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilde Copić, načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga potpisao je ugovor o financiranju projekta "Rekonstrukcija i dogradnja vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom i prijedlog parcelacije"

Naime, djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA radili su na predmetnom projektu, projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te su sintagminom klijentu odobrena sredstva za realizaciju istog. Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.168.878,25 kuna.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više